Over onsHet team

In 2006 heeft Peter Wellen een kapsalon geopend in Epe. Met veel enthousiasme en een gedreven team groeide de kapsalon ‘Peter Wellen hair’ uit tot een bekende salon met een groot klantenbestand. Bij het 10-jarig jubileum veranderde de naam van de kapsalon in ‘MODIFY the Hair Factory’. Dezelfde service en vakmanschap, maar een nieuwe naam en een nieuw interieur.

In de afgelopen 12 productieve jaren heeft Peter Wellen in binnen- en buitenland zijn vaardigheden verder uitgebouwd door shows en trainingen te verzorgen voor L’Oréal professionnel. Daarnaast heeft het hele team verschillende trainingen gevolgd bij Kérastase, Balmain en L’Oréal professionnel wat ook in de toekomst door zal gaan om zo op de hoogte te blijven van de laatste inzichten, trends en technieken. Met een vakkundig en enthousiast team is het doel van ‘MODIFY the Hair Factory’ om iedere klant een kapsel te geven dat bij de persoonlijkheid van de klant past, waar de klant blij van wordt en zich goed bij voelt.

VACATURES

Wij zijn op zoek naar:
Een BBL leerling van de kappersopleiding
 
Ben je een 1e of 2e jaars BBL leerling van de kappersopleiding en op zoek naar een goede leerplaats in het kappersvak met goede toekomst mogelijkheden? Dan is een leerplaats in onze salon in Epe of in onze nieuwe kapsalon in Deventer iets voor jou. Als leerling verricht je allerlei ondersteunende werkzaamheden in de salon en leer je tegelijkertijd de fijne kneepjes van het vak. Je bent service gericht, creatief en een teamplayer. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een grote dosis enthousiasme.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon 0578-610036 of per mail info@modifythehairfactory.nl

SalonModify The Hair Factory

Productengeselecteerd door Modify The Hair Factory

Studenten ontvangen op vertoon van hun collegekaart 20% korting op de behandelprijzen van een stylist.

ContactVul onderstaand formulier in of bel 0578 - 610036

Openingstijden Modify The Hair Factory

Dinsdag 10.00-20.00 uur 
Woensdag  10.00-18.00 uur
Donderdag  09.00-20.00 uur
Vrijdag 09.00-18.00 uur
Zaterdag 08.30-16.00 uur

 

 

 

Modify The Hair Factory
Willem Tellstraat 3
8162 ET EPE
0578 - 610 036
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.