Over onsHet team

‘MODIFY the Hair Factory’ in Deventer is een duurzaam ingerichte kapsalon. Het interieur is zoveel mogelijk vanuit een circulaire gedachte samengesteld. Ook wordt gewerkt met producten die aan dit aspect bijdragen. De lijn Aura Botanica van Kérastase bevat bijvoorbeeld geen siliconen en sulfaten en de Botanéa kleuring van L’oréal is 100% plantaardig en duurzaam geproduceerd. Door beide merken wordt verder gestreefd naar 100% afbreekbare verpakkingsmaterialen. Op deze manier wordt door ‘MODIFY the Hair Factory’ geprobeerd om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden zonder afbreuk te doen aan service, beleving en kwaliteit.

In de afgelopen jaren heeft Peter Wellen in binnen- en buitenland zijn vaardigheden verder uitgebouwd door shows en trainingen te verzorgen voor L’Oréal professionnel. Daarnaast heeft het hele team verschillende trainingen gevolgd bij Kérastase, Balmain en L’Oréal professionnel wat ook in de toekomst door zal gaan om zo op de hoogte te blijven van de laatste inzichten, trends en technieken. Met een vakkundig en enthousiast team is het doel van ‘MODIFY the Hair Factory’ om iedere klant een kapsel te geven dat bij de persoonlijkheid van de klant past, waar de klant blij van wordt en zich goed bij voelt; dat is de basis van waaruit wordt gewerkt. Hierbij staat de beleving centraal en wordt geprobeerd om net dat stapje extra te zetten wat bijvoorbeeld tot uiting komt met de barista bar.

VACATURES

Wij zijn op zoek naar:
Een fulltime of parttime Topstylist(e) / Kapper / Kapster
 
Ben je een topstylist(e) en op zoek naar een interessante carrière in het kappersvak met goede toekomst mogelijkheden? Dan is de functie van topstylist(e) in onze salons in Deventer en Epe iets voor jou. Als topstylist(e) / kapper / kapster heb je veel ervaring en werk je allround in de salon.

Voor deze functie vragen wij:
•    service gerichtheid;
•    creativiteit;
•    een teamplayer;
•    en een vaktechnische topper!

Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, een grote dosis enthousiasme en een rijbewijs.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon 0570-248000, per mail administratie@modifythehairfactory.nl of kijk op onze website www.modifythehairfactory.nl. Wij zien je brief en cv graag tegemoet!

SalonModify The Hair Factory

Productengeselecteerd door Modify The Hair Factory

Studenten ontvangen op vertoon van hun collegekaart 20% korting op de behandelprijzen van een stylist.

ContactVul onderstaand formulier in of bel 0570 - 248000

Openingstijden Modify The Hair Factory

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00-18.00 uur 
Woensdag  10.00-18.00 uur
Donderdag  10.00-20.00 uur
Vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 09.00-16.00 uur

 

 

 

Modify The Hair Factory
Engestraat 10
7411 LD Deventer
0570 - 248000
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.