Over onsHet team

‘MODIFY the Hair Factory’ in Deventer is een duurzaam ingerichte kapsalon. Het interieur is zoveel mogelijk vanuit een circulaire gedachte samengesteld. Ook wordt gewerkt met producten die aan dit aspect bijdragen. De lijn Aura Botanica van Kérastase bevat bijvoorbeeld geen siliconen en sulfaten en de Botanéa kleuring van L’oréal is 100% plantaardig en duurzaam geproduceerd. Door beide merken wordt verder gestreefd naar 100% afbreekbare verpakkingsmaterialen. Op deze manier wordt door ‘MODIFY the Hair Factory’ geprobeerd om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden zonder afbreuk te doen aan service, beleving en kwaliteit.

In de afgelopen jaren heeft Peter Wellen in binnen- en buitenland zijn vaardigheden verder uitgebouwd door shows en trainingen te verzorgen voor L’Oréal professionnel. Daarnaast heeft het hele team verschillende trainingen gevolgd bij Kérastase, Balmain en L’Oréal professionnel wat ook in de toekomst door zal gaan om zo op de hoogte te blijven van de laatste inzichten, trends en technieken. Met een vakkundig en enthousiast team is het doel van ‘MODIFY the Hair Factory’ om iedere klant een kapsel te geven dat bij de persoonlijkheid van de klant past, waar de klant blij van wordt en zich goed bij voelt; dat is de basis van waaruit wordt gewerkt. Hierbij staat de beleving centraal en wordt geprobeerd om net dat stapje extra te zetten wat bijvoorbeeld tot uiting komt met de barista bar.

VACATURES

Wij zijn op zoek naar:


Een Topstylist/ kapper (m/v) voor 21 – 32 uur/week


In onze moderne salon bieden wij klanten een beleving van binnenkomst tot vertrek. Net dat beetje extra geven en elke keer weer voor het best haalbare gaan. Daar staat Modify the Hairfactory voor.

Ben jij:
• op zoek naar een leuke nieuwe werkomgeving;
• servicegericht;
• creatief;
• lekker enthousiast;
• op zoek naar een interessante baan in het kappersvak met goede toekomstmogelijkheden.

En heb jij:
• ruime werkervaring na het afronden van de kappersopleiding.

Dan zoeken wij jou! Dus wil je als vaktechnische topper werken in een salon met een leuk team in de mooie binnenstad van Deventer? Solliciteer dan direct.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon 0570-248000, per mail office@modifythehairfactory.nl

-------------

Een BBL leerling van de kappersopleiding

 
Ben je een 1e jaars leerling van de kappersopleiding en op zoek naar een goede leerplaats in het kappersvak met goede toekomst mogelijkheden? Dan is een leerplaats in onze kapsalon in Deventer iets voor jou. Als leerling verricht je allerlei ondersteunende werkzaamheden in de salon en leer je tegelijkertijd de fijne kneepjes van het vak. Je bent service gericht, creatief en een teamplayer. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een grote dosis enthousiasme.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon 0570-248000 of per mail office@modifythehairfactory.nl

 

SalonModify The Hair Factory

Productengeselecteerd door Modify The Hair Factory

PrijslijstVoor meer informatie over onze prijzen belt u 0570-248000

Studenten ontvangen op vertoon van hun collegekaart 20% korting op de behandelprijzen van een stylist.

ContactVul onderstaand formulier in of bel 0570 - 248000

Openingstijden Modify The Hair Factory

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00-18.00 uur 
Woensdag  10.00-18.00 uur
Donderdag  10.00-20.00 uur
Vrijdag 09.00-18.00 uur
Zaterdag 09.00-16.00 uur

 

 

 

Modify The Hair Factory
Engestraat 10
7411 LD Deventer
0570 - 248000
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.